11/12/12

Στα Παλαιά Της Υποδήματα "Έγραψε" Η Κυβέρνηση Την Δικαιοσύνη Σχετικά Με Το Χαράτσι


Β. Θάνου: Η κυβέρνηση θέτει σε κίνδυνο την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης
«Κάπως έπρεπε να αντιδράσουμε. Δεν υπήρχε καμιά ανταπόκριση από την κυβέρνηση. Δεν μπορεί κάθε φορά (οι δικαστές) να ...................
φτάνουν στο υψηλότερο επίπεδο περικοπών» είπε η πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, Βασιλική Θάνου, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989.
Πρόσθεσε ακόμη ότι «οι δικαστές δεν αρνούνται να συμβάλουν στην οικονομική κρίση. Άνθρωπος είναι κι ο δικαστής και ζητάει να του εξασφαλίσουν αξιοπρεπή διαβίωση. Όλα αυτά τα πλήγματα θέτουν σε κίνδυνο τη δικαστική εξουσία».

Παράλληλα, η κυρία Θάνου υποστήριξε ότι «τα δικαστήρια εξακολουθούν και λειτουργούν. Δεν υπήρξε ένα βήμα πίσω από την κυβέρνηση. Αυτό που ανακοινώθηκε ήταν για δημιουργία εντυπώσεων. Δεν έγινε καμιά παροχή».
 Ακόμη, η πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων δήλωσε ότι «ο υπουργός Δικαιοσύνης μας στήριξε εξ αρχής. Δεν υπάρχει κανένα παράπονο».
Όσον αφορά στο χαράτσι της ΔΕΗ, η κυρία Θάνου σχολίασε: «Δεν μπορεί να λέει ο υπουργός Οικονομικών  ότι αδιαφορεί για τις αποφάσεις των δικαστηρίων . Με τις ενέργειές της (η κυβέρνηση)
 
Από Το Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου