23/12/12

Σε Αυτόν Που Καμαρώνει Και Μας Το Παίζει Και Εθνοσωτήρας !

Άκουγα στην Τηλεόραση πριν αλλάξει ακόμα ο καιρός , ότι υπάρχει μείωση στις παραγγελίες πετρελαίου θέρμανσης σε σχέση με πέρσι στο 80%.. Αρχικά πίστευα πως οφείλετε στις καιρικές συνθήκες  που ακόμα ήταν ήπιες και πως με την πτώση της θερμοκρασίας το ποσοστό αυτό θα μειωθεί. Εδώ στην Καλαμάτα τα πράγματα μπορεί να μην είναι τόσο τραγικά, στην ..
Αθήνα η κατάσταση εξακολουθεί να είναι ακόμα ποιο τραγική. Σε έρευνα που έκανα, από φίλους και γνωστούς σε καμια πολυκατοικία δεν χρησιμοποιούσουν πλέον την κεντρική θέρμανση.
Εδώ όμως υπάρχουν κάποια ερωτήματα προς τους εθνοσωτήρες Σαμαρά, Βενιζέλο Και Λοιπούς
-Τι κερδίσατε και τι όφελος είχε το κράτος με την αύξηση της τιμής του Πετρελαίου θέρμανσης;
-Από που θα καλυφθεί η τρύπα, σε σχέση με αυτά που προβλέπατε να εισπράξετε από την αύξηση;
- Μεγάλη μερίδα συμπολιτών μας, που δεν έχει επιλογές , όπως τζάκι ή άλλους οικονομικούς τρόπους θέρμανσης και χρησιμοποιεί air condition ή ηλεκτρικά καλοριφέρ, όταν έρθει ο λογαριασμός της ΔΕΗ, πως θα τον πληρωθεί; Για παράδειγμα σας αναφέρω πως, την πρώτη χρονιά στη Καλαμάτα, που δεν είχαμε Καλοριφέρ πετρελαίου, και χρησιμοποιούσαμε δυο ηλεκτρικά καλοριφέρ λαδιού και ένα air condition, η κατανάλωση για ένα δίμηνο έφτασε 400€, χωρίς να έχει αρχίσει ακόμα η κρίση και το χαράτσι. Θα "γελάσει" και το παρδαλό κατσίκι όταν έρθουν οι πρώτοι λογαριασμοί.
Γ.Κ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου