6/12/12

Αναφορικά Με Την Ομιλία Σαμαρά Στο Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο

Ο Ελληνικός Λαός ακούγοντας την ομιλία του κ .Σαμαρά στο ελληνοαμερικανικό επιμελητήριο ένιωσε για μία ακόμα φορά ότι ο κ.Πρωθυπουργός συνεχίζει ...ανερυθρίαστα να μοιράζει υποσχέσεις!!! Δήλωσε:..................
«Δεν υπάρχει αυτό που ακούστηκε, για φόρο 45%, λέει, πάνω από 25 χιλιάδες ετήσιο εισόδημα. Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Είναι έξω από τις θέσεις μου. Είναι αντίθετο με τις ιδέες μου. Είμαι με τη μεσαία τάξη, δεν είμαι εναντίον της».Δηλαδή το οικονομικό επιτελείο της αστείας συγκυβέρνησης δεν είχε την έγκριση του κ.Σαμαρά αναφορικά με τον παραπάνω φόρο του 45%;Τότε γιατί ο κ.Στουρνάρας και οι άλλοι μανδαρίνοι του οικονομικού επιτελείου δήλωναν ευθέως ότι θα υπάρχει φορολογία 45%;Οφείλει ο κ.Σαμαράς να ζητήσει τις παραιτήσεις των ιθυνόντων!

Δεν μας είπε ο κ.ΣΑΜΑΡΑΣ ποιές είναι....Οι ιδέες του;

Ξέχασε ο κ.ΣΑΜΑΡΑΣ το Ζάππειο 1, Ζάππειο 2,Ζάππειο 3;

Ξέχασε ο κ.ΣΑΜΑΡΑΣ τα 18 σημεία που είχε υποσχεθεί;

Δυστυχώς ο κ.ΣΑΜΑΡΑΣ έχει κοντή μνήμη!!!

Ξέχασε ο κ.ΣΑΜΑΡΑΣ το πρόγραμμα της ΝΔ;Τι έλεγε για τα μέτρα του Εθνικού Σχεδίου Εξόδου:

- Πρώτον -- αποκατάσταση των πολύ χαμηλών συντάξεων στα επίπεδα που ήταν το 2009. Ακόμα αποκατάσταση των πολυτεκνικών επιδομάτων, στα επίπεδα του 2009. Και αποκατάσταση της εξισωτικής για τους κτηνοτρόφους.

-- Αποκατάσταση ειδικών μισθολογίων αστυνομικών, που βρίσκονται σε ενεργό υπηρεσία και - σε πρώτη φάση- των χειριστών της Πολεμικής Αεροπορίας.

-- Αποκατάσταση των ζημιών που υπέστησαν από το κούρεμα του χρέους φυσικά πρόσωπα (ομολογιούχοι) και ασφαλιστικά ταμεία: Σχετική βιώσιμη πρόταση έχει συζητηθεί με τους εκπροσώπους των ενδιαφερομένων. Η τρέχουσα τιμή των ομολόγων καθιστά πολύ ικανοποιητική την πρόταση, χωρίς να επιβαρύνει το Δημόσιο, ενώ δίνει διέξοδο και στα ασφαλιστικά ταμεία και στους ιδιώτες ομολογιούχους. Και υπάρχει και θετική γνωμοδότηση από το Γενικό Λογιστήριο του κράτους.

Δυστυχώς ο κ.ΣΑΜΑΡΑΣ παραληρεί, συνεχίζει να οδηγεί την ΕΛΛΑΔΑ στην καταστροφή!

Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ καλεί τον κ.ΣΑΜΑΡΑ όπως πράξει το αυτονόητο: να υποβάλλει την παραίτηση του ώστε να μας απαλλάξει από την καταστροφική παρουσία του!


http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2012/12/blog-post_8775.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου