8/9/12

Πολιτική ¨Αλητεία" Της Νέας Δημοκρατίας Κατά ΣΥΡΙΖΑ.

Παραποιώντας τα λόγια του Αλέξη Τσίπρα, οι νοσταλγοί παλαιών καταστάσεων , προσπάθησαν να διαστρεβλώσουν, τα λεγόμενα του Τσίπρα, σχετικά με αναφορά του, στη Βουλή, για την Αργεντινή. Σας παραθέτω ποιο κάτω, τι είπε, κατά λέξη ο Τσίπρας και την γελοία απάντηση της Νέας Δημοκρατίας.........

Αλέξης ΤσίπραςΔιότι κύριε Υπουργέ, μακάρι να είχαμε γίνει Αργεντινή όπως είχατε πει. Η Αργεντινή πέρασε μια πολύ μεγάλη δυσκολία και δεν πρέπει τους λαούς να τους χαρακτηρίζουμε με ρατσιστικό τρόπο. Πέρασαν όμως μια πολύ μεγάλη δυσκολία και κατάφεραν με αξιοπρέπεια να σταθούν στα πόδια τους. 
Νέα Δημοκρατία. Ο κ. Τσίπρας εύχεται η Ελλάδα να χρεοκοπήσει, όπως η Αργεντινή. Του θυμίζουμε ότι ο αντίστοιχος “Τσίπρας” στην Αργεντινή εγκατέλειψε τη χώρα του με ελικόπτερο»αναφέρει η λιτή ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο Τύπου της ΝΔ.
Όπως όλοι θα ξέρετε η Αργεντινή, έδιωξε το ΔΝΤ, και μπόρεσε να σταθεί στα πόδια της, με μια οικονομία σήμερα σε πολύ ικανοποιητική κατάσταση.
Οι σημερινοί προδότες της πατρίδας, όπως τους αποκαλεί ο Πάνος Καμένος, έχουν το θράσος και ομιλούν, αντί να το σιωπούν .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου