28/9/12

Πόσους Ρουφιάνους Τελικά Έχει Αυτή Η Χώρα ;

Ένα μικρό παράδειγμα θα σας πείσει, από την λίστα των πολιτικών που βγήκε στη δημοσιότητα και έχουν πλουτίσει περίεργα.
Ρουφιάνος 1.  - Ευάγγελος Μεϊμαράκης, πρόεδρος της Βουλής. Ελέγχεται από το Σ.Δ.Ο.Ε μετά από καταγγελίες που έφτασαν στην υπηρεσία. Συνέχεια ρουφιάνων στο περισσότερα

Ρουφιάνος 2.  - Μιχάλης Λιάπης, πρώην υπουργός Μεταφορών και Πολιτισμού. Ελέγχεται κατόπιν καταγγελίας για παράνομο πλουτισμό.
Ρουφιάνος & Ψεύτης 3   - Μιχάλης Καρχιμάκης, πρώην γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ. Έγινε ανώνυμη καταγγελία για παράνομο πλουτισμό, η οποία αναφέρει ότι κατέχει τρία ξενοδοχεία στην Ιεράπετρα τα οποία σύμφωνα με την καταγγελία, ίσως να μην είναι στο όνομά του.
Ρουφιάνος 4 - Πάνος Καμμένος, πρόεδρος του κόμματος «Ανεξάρτητοι Έλληνες». Εξετάζεται από το Σ.Δ.Ο.Ε. Στερεάς Ελλάδας και ελέγχεται για την περίοδο που ήταν ακόμα βουλευτής. Η δίωξη θα προβεί στο άνοιγμα των τραπεζικών του λογαριασμών καθώς έχει σταλεί εισαγγελική παραγγελία. Ελέγχεται για ακίνητα στην Ιτέα και στο Γαλαξίδι.
Ο Πάνος Καμμένος , ανήκει σε πλούσια και γνωστή οικογένεια, θα μπορούσε να έχει 10 σπίτια στο όνομα του και όχι μόνο δύο γελοία υποκείμενα, βασικά για αυτός βγήκε η λίστα γιατί τον φοβάται ο Αντωνάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου