19/9/12

Δεν Ψηφίζει Ο Βουδούρης Τα Μέτρα Σε Ένα Άρθρο !

Κατηγορηματικά αρνητική απάντηση έδωσε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς για το αν ψηφίσει το νέο πακέτο μέτρων στην περίπτωση που κατατεθούν στην Βουλή σε ένα άρθρο.
Ο κ. Βουδούρης μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» δήλωσε πως ............

«είναι σαφές ότι αυτό δεν έχει καμιά σχέση με τις δεσμεύσεις της Δημοκρατικής Αριστεράς, δεν έχει καμιά σχέση με την πολιτική της Δημοκρατικής Αριστεράς, με τις αξίες και τις αρχές της. Δεν έχει καμία σχέση εν τέλει με την προγραμματική συμφωνία»
Ο κ. Βουδούρης απέρριψε επίσης, με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο, την πολιτική των περικοπών λέγοντας πως «αυτή τη στιγμή πρέπει να πούμε με έναν απλό  και ξεκάθαρο τρόπο ότι συνολικά αυτή η πολιτική είναι σε λάθος κατεύθυνση. Είναι λάθος να προσπαθούμε να περικόπτουμε την ελάχιστη αγοραστική δύναμη που έχει μείνει από τους Έλληνες, όχι μόνο γιατί είναι απάνθρωπο αλλά και γιατί είναι καταστροφικό οικονομικά. Είναι λάθος να μεγαλώνουμε τα όρια συνταξιοδότησης, όταν έχουμε ανεργία. Είναι τρελό αν το σκεφτεί κανείς».
Σε σχέση με την Δημοκρατική Αριστερά ο βουλευτής ανέφερε: «Υπάρχουνε μέσα στη Δημοκρατική Αριστερά δύο απόψεις: υπάρχει μία, η οποία λέει ότι τα μέτρα είναι επώδυνα, αλλά είναι αναγκαία, είναι μονόδρομος. Κι υπάρχει μια άλλη άποψη που λέει ότι αυτή η πολιτική είναι μια δοκιμασμένη, αποτυχημένη πολιτική».
Πρόσθεσε επ’ αυτού πως οι δύο αυτές απόψεις θα πρέπει να συζητηθούν και να «παρθεί δημοκρατικά μια απόφαση, η οποία βέβαια θα πρέπει να γίνει σε σεβασμό όλως των απόψεων, οι οποίες έχουν μια κοινή αναφορά στις βασικές αρχές του κόμματος».  


Πηγή Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου