27/4/12

Σχετικά Με την Παράδοση Του Παραδείσια Τσακώνα !

Φίλος, βιάστηκε να με κατηγορήσει γιατί αναφέρθηκα στο όνομα του  Βουλευτή, Λαμπρόπουλου Γιάννη, σε ότι έχει να κάνει με την κοροϊδία που αφορά την ημερομηνία παράδοσης του αυτοκινητόδρομου.  Γράφει λοιπόν στη σελίδα του ,  ότι οι μόνοι που φταίνε για το θέμα είναι οι υπεύθυνοι της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ ! Του υπενθυμίζω όμως πως από την στιγμή που κατέρρευσε και βγήκε εκτός λειτουργίας ο δρόμος, πέρασαν ένδεκα  χρόνια, στα οποία το ΠΑΣΟΚ, ήταν στην εξουσία πέντε και η Νέα Δημοκρατία έξι χρόνια.
Επομένως είναι υπεύθυνοι και οι δυο και ............
ανίκανοι να διεκπεραιώσουν ένα ευαίσθητο κομμάτι του οδικού άξονα, για το οποίο εάν είχαν δείξει κάποια ευαισθησία θα επέτρεπε άμεσα να το επισκευάσουν για εκτός των άλλων , το υπάρχων είναι και αρκετά επικίνδυνο.
Επομένως και ο Κύριος Λαμπρόπουλος και ο Κύριος Μαγκριώτης, όπως το ΠΑΣΟΚ και η Ν.Δ είναι εξίσου υπεύθυνοι για την καθυστέρηση.
Και δεν φτάνει αυτό , αντί να ζητήσουν και καμία  συγγνώμη το χρησιμοποιούν για προεκλογική καμπάνια.
Εάν πάλι σημερινός υπουργός, δεν ενημέρωσε σωστά τον κύριο Λαμπρόπουλο , θα πρέπει αυτός να βγει και να το δηλώσει και όχι να χρησιμοποιεί  το γεγονός για προσωπική προβολή.
Φυσικά όλα αυτά θα ξεχαστούν εάν εκκριθούν τα χρήματα για την παράκαμψη, εάν όμως όχι θα έχει και συνέχεια το θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου