26/4/12

Είχαν Βγάλει Χρονοδιάγραμμα Παράδοσης Του Παραδείσια Τσακώνα , Χωρίς Να Έχουν Βρει Τα Χρήματα !

Τόσο καιρό μας κοροϊδεύουν !!!
Κύριε Λαμπρόπουλε Γιάννη διαφορετικά μας τα λέγατε !
Καμία ψήφο στα κόμματα εξουσίας που μας κορόιδεψαν και κανένα σταυρό σε αυτούς που μας  εκμεταλλεύοντε,  με σκοπό να μας εξαπατήσουν και να πάρουν την ψήφο μας.
Να δοθεί οπωσδήποτε ο αυτοκινητόδρομος στη Μεσσηνία τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου, και το Παραδείσια - Τσακώνα με την παράκαμψη ένα μήνα αργότερα: Αυτός είναι ο στόχος κι η αγωνία του υπουργείου Υποδομών, και το τόνισε για μια ακόμα φορά ο αρμόδιος διευθυντής του υπουργείου Γιάννης Καρνέσης, που επιθεώρησε χθες τα έργα κι έφτασε έως την Καλαμάτα για θέματα του περιφερειακού της πόλης.
Αγωνία όμως υπάρχει και για το αν το Συμβούλιο Δημοσίων Εργων εγκρίνει την Παρασκευή τη δαπάνη του 1,5 εκ. ευρώ που απαιτείται για την παράκαμψη της μεγάλης γέφυρας στο τμήμα Παραδείσια - Τσακώνα. Η παράκαμψη είναι προσωρινό έργο και κανείς δεν γνωρίζει αν είναι εφικτό να διατεθούν τόσα πολλά χρήματα για λίγους μήνες. Αν το Συμβούλιο δεν εγκρίνει τη δαπάνη, το τμήμα Παραδείσια - Τσακώνα  δεν θα παραδοθεί τον Ιούνιο, αλλά το 2013 όταν ολοκληρωθεί και το έργο της μεγάλης γέφυρας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου