14/4/12

Ανάσταση Και Οβελίας Με Βροχές !

Αλλιώς μας τον είχαν πει το καιρό και αλλιώς μας βγήκε.
Το σκηνικό του καιροί αλλάζει, επιδεινώνεται, αρχικά από  τα δυτικά και τα νησιά του Ιονίου. 
Ενώ και το ψήσιμο του παραδοσιακού οβελία θα γίνει υπό βροχή, καθώς από το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα αναμένεται να εκδηλωθούν βροχοπτώσεις κυρίως στα βόρεια, το ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα.  
 Υπό βροχή αναμένεται να ολοκληρωθεί και η επιστροφή των εκδρομέων καθώς τις απογευματινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα εκδηλωθούν βροχοπτώσεις  

Πιο αναλυτικά:  ................



Σήμερα Μεγάλο Σάββατο αναμένονται νεφώσεις, βροχές ενώ δεν αποκλείεται να σημειωθούν και σποραδικές καταιγίδες το βράδυ της Ανάστασης σε ολόκληρη τη χώρα. Μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα να εκδηλωθούν καταιγίδες  στο Ιόνιο και τα Ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 Μποφόρ και πιθανόν στα πελάγη τοπικά 8 Μποφόρ. Από το βράδυ θα στραφούν στα δυτικά σε δυτικούς. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα δυτικά και βόρεια.  

Την Κυριακή του Πάσχα και στα δυτικά θα σημειωθούν νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας θα εκδηλωθούν βροχές μετά τις μεσημβρινές ώρες κυρίως στα βόρεια, το ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 5 με 7 Μποφόρ με εξασθένηση από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.  
 
Τη Δευτέρα του Πάσχα στα δυτικά και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα θα σημειωθούν νεφώσεις τις απογευματινές ώρες που στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Παρόμοιο το σκηνικό του  καιρού και την Τρίτη του Πάσχα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα. Οι άνεμοι θα πνέουν με ένταση 4-6 και πιθανόν 7 μποφόρ. Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται στα δυτικά, τα κεντρικά, τα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου