1/3/14

Το ποιος Θα Κυβερνά Αυτή Την Χώρα Αποφασίζει Ο Λαός, Με Την Ψήφο Του Και Όχι Τα ΜΜΕ


 Λόγο του ότι έχω ζήσει κάποια πράγματα από κοντά, όπως και πολλοί από σας, θα σας κάνω μια μικρή χρονικά αναδρομή, γιατι πάντα πρέπει να συλλογιζόμαστε και προπάντων να μη ξεχνάμε.
Όταν στο ...........................ΠΑΣΟΚ, υπήρχαν διεργασίες για νέο αρχηγό και οι επικρατεστεροι ήταν Γεώργιος Παπανδρέου και Ευάγγελος Βενιζέλος, το μεγάλο κανάλι είχε ταχθεί ανοιχτά υπέρ της εκλογής Βενιζέλου, κάτι που δεν άρεσε στη πλειοψηφία των φίλων του ΠΑΣΟΚ. Μάλιστα σε συγκέντρωση στο Κλειστό Περιστερίου, είχαν αναρτήσει πανό που έγγραφε, Τον Αρχηγό Εκλέγει Ο Λαός Και Όχι Τα ΜΜΕ. Μετά την εκλογή Παπανδρέου, και αφού υπογράφει το πρώτο μνημόνιο, το συγκεκριμένο κανάλι σχεδόν από την πρώτη στιγμή άρχισε τον ψυχρό πόλεμο, όχι τόσο κατά του ΠΑΣΟΚ, αλλά κατά της ηγεσίας του. Ξεσήκωναν τον κόσμο, με καθημερινές κατακριτέες κριτικές και γιγάντωσαν το κίνημα των αγανακτισμενων κατά της τότε πολιτικής του ΠΑΣΟΚ. Μη βιαστείτε να με κρίνετε, σε καμια περίπτωση δεν συμφωνούσα και εγώ με της επιλογές της τότε Κυβέρνησης. 
Μετά την επιλογή Παπανδρέου για δημοψήφισμα, που σίγουρα ήταν σε λάθος χρονική στιγμή, βρήκαν την ευκαιρία και τον έφαγαν. 
Έρχομαι λοιπόν τώρα και σκέπτομαι, μετά το μνημόνιο ένα , είχαμε το δυο και το τρία, που κατά κοινή ομολογία, ήταν ποιο επώδυνα από το πρώτο, αλλά το συγκεκριμένο κανάλι και όχι μόνο, εδώ και δυο χρόνια, βλέποντας ειδήσεις, αισθάνεσαι πως ζεις στην πλέον κοινωνική και χωρίς προβλήματα χώρα.
Εδώ γενάτε το ερώτημα, γιατι δεν συνεχίστηκε να ασκείται η δριμεία κριτική όπως και στη Κυβέρνηση Παπανδρέου, που είναι το κίνημα των αγανακτισμενων, που είναι οι καθημερινές κακές κριτικές, τώρα θέλουν ξαφνικά να σώσουν την χώρα ενώ τότε όχι;
Τελευταία μετά την καθαρή διαφορά στις πραγματικές δημοσκοπήσεις μεταξύ Κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ, άρχισε η γη να τρέμει κάτω από τα πόδια τους και θα έπρεπε να βρουν τρόπο να ανακόψουν την πορεια του ΣΥΡΙΖΑ προς την Κυβέρνηση.  Αφού απέτυχαν με την Ελιά, αμέσως μετά δημιούργησαν το κόμμα Θεοδωράκη, όχι γιατι θέλουν να κάνουν κακό στη Κυβέρνησή, αλλά γιατι δεν θέλουν το ΣΥΡΙΖΑ στην Εξουσία.
Τελειώνοντας θα του θυμίσω ότι,  " Το ποιος Θα Κυβερνά Αυτή Την Χώρα Αποφασίζει Ο Λαός, Με Την Ψήφο Του Και Όχι Τα ΜΜΕ "






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου