21/3/14

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου Στον «Ελεύθερο Σκοπευτή» Video

Την ισχυρή πρόθεση του ΣΥΡΙΖΑ να προχωρήσει στη διερεύνηση όλων των υποθέσεων που έχουν «άρωμα» σκανδάλου, εξέφρασε η Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλώντας στον  ................
Γιώργο Τράγκα και στον «Ελευθερο Σκοπευτή«.
Η κα. Κωνσταντόπουου αναφέρθηκε σε συγκεκριμένες υποθέσεις όπως αυτή των αυτοκινητοδρόμων για την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ, έχει εγκαλέσει τον κ. Χρυσοχοϊδη όπως είπε. Επίσης αναφέρθηκε σε υποθέσεις που εμπλέκονται οι «εθνικοί εργολάβοι» αλλά και στην υπόθεση με τους καναλάρχες και τη DIGEA. Όπως είπε κατά την κυβέρνηση Σαμαρά 140 δικογραφίες που έχει στείλει η Δικαιοσύνη για διερεύνηση ποινικών ευθυνών σε κυβερνητικά στελέχη, αραχνιάζουν στα συρτάρια της Βουλής!
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δήλωσε επίσης ότι αν ο ΣΥΡΙΖΑ αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας θα κάνειεξεταστική επιτροπή για το Μνημόνιο και τη διερεύνηση ευθυνών όλων των προσώπων που μας οδήγησαν ως εδώ.
Για την απειλεί εξόδου της χώρας από το Ευρώ, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι τ. ο ευρώ ανήκει σε όλους και ότι η Ελλάδα δεν είναι ενοικιαστής στην ιδιοκτησία κάποιου άλλου για να της κάνουν έξωση.«Αν σπάσει ένας κρίκος θα διαλυθεί όλη η αλυσίδα της ευρωζώνης» είπε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα έκανε λόγο για «εχθροπραξίας που έχουν διαπραχθεί στο όνομα της Ε.Ε. εις βάρος της Ελλάδας αλλά και της Κύπρου».
Για τις δημοσκοπήσεις και τα νέα κόμματα είπε ότι «η καλύτερη δημοσκόπηση γι αυτά τα πολιτικά μορφώματα είναι η κάλπη» εκφράζοντας παράλληλα τη δυσπιστίας της για τις δημοσκοπήσεις.
Δήλωσε ότι μαίνεται πόλεμος από το σύστημα για την ανοδική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ  ενώ αναφέρθηκε και στην υπόθεση της ΧΑ και τις ενστάσεις που έχει εκφράσει για την άρση ασυλίας του συνόλου των βουλευτών της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου