24/3/14

Προσοχή Σε Αυτούς Που Ονειρευονται Ποτάμια Στις Εκλογές..

Η δημιουργία του συνδυασμού Θεοδωράκη, κατά την γνώμη μου, δεν είναι τίποτα άλλο από μια ευρύτερη προσπάθεια και σχέδιο για να ....
κρατηθεί η σημερινή Κυβέρνηση στην εξουσία.
Αυτό φυσικά δεν θα το παραδεχθούν ποτέ τους, αλλά αυτοί που σκέφτονται να το στηρίξουν ας αναλογιστούν τα παρακάτω.
Με αυτά που συμβαίνουν στο συνδυασμό της Χρυσής Αυγής, η κυβέρνηση προσπαθεί να απορροφήσει ψηφοφόρους από την διάλυση της, γιατί έτσι πιστεύει πως μπορεί να καλύψει το χαμένο έδαφος και στις βουλευτικές εκλογές να βγει πρώτο κόμμα.
Ας υποθέσουμε πως αυτό το καταφέρνει, με ποιόν θα συνεργαστεί για να σχηματίσει Κυβέρνηση;
Την Ελιά θα την έχει φάει ο δάκος ή Δ.Α θα έχει εξαφανιστεί, ποιος μένει επομένως; Μόνο το ποταμάκι, για να συμπλεύσουν μαζί.
Όσοι ψηφίσουν Θεοδωράκη, θα βρεθούν στη δυσάρεστη θέση, όπως εκείνοι που ψήφισαν Δημοκρατική Αριστερά και τους πρόεκυψε Νέα Δημοκρατία.
Γιατί κανένα λαμόγιο δημοσιογράφος, δεν ρωτά τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, κάθε μέρα σχεδόν στα πρωινάδικα κάνει εμφανίσεις, με ποιο κόμμα σκοπεύετε να συνεργαστείτε αν βγείτε πρώτο κόμμα;
Το ποτάμι, θα παίξει ρόλο ακόμα και αν βγει πρώτο κόμμα το ΣΥΡΙΖΑ, γιατί αν κανένα άλλο αντιμνημονιακό κόμμα δεν καταφέρει να μπει στη βουλή, τότε θα γίνει και εδώ ρυθμιστής των εξελίξεων.

Η απόφαση είναι δική σας, πιστεύω να μη σας αρέσει και εσάς, να κανονίζουν τις τύχες ενός λαού κάποια μεγάλα συμφέροντα και κατεστημένα, γιατί  εδώ δεν ισχύει ότι, το ποτάμι έχει κανάλι, αλλά το κανάλι έχει ποτάμι.!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου