19/3/14

Φώτη Μήπως Παίρνεις Ληγμένα Ή Πάς Για Πρόεδρος .............

Αφού αποχωρησε από την συγκυβέρνηση λέγοντας ότι ο Πρωθυπουργός ειναι αυταρχικός και παίρνει αποφάσεις χωρίς να ενημερώνει τους εταίρους της συγκυβέρνησης, τωρα μας λεει ότι υπό όρους θα συνεργαζόταν ξανά μαζί του και ότι δεν έχει κάτι προσωπικό με τον Αντώνη Σαμαρά.
Γράφει για το θέμα το http://crashonline.gr
«Δεν θα έλεγα όχι σε .....................
μια συνεργασία ξανά με τον Αντώνη Σαμαρά, υπό προϋποθέσεις όμως. Δεν έχω κάτι προσωπικό με τον Πρωθυπουργό, με την πολιτική που ακολουθείται διαφώνησα» δήλωσε, Φώτης Κουβέλης.
Ο κ. Κουβέλης, μιλώντας στο Star, συμπλήρωσε ότι δεν μετανιώνει καθόλου που το κόμμα του συμμετείχε στην κυβέρνηση συνεργασίας και θα το ξανακάνει εάν χρειαστεί, βάζοντας ωστόσο και τους δικούς του όρους.
Ακόμη ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ έδωσε απάντηση και στο θέμα της Προεδρίας της Δημοκρατίας, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά με την τοποθέτησή του «Είμαι ενεργός πολιτικός. Τα όσα ακούστηκαν λειτουργούν κυρίως αποπροσανατολιστικά. Θέλω να υπηρετήσω τον ελληνικό λαό από τη θέση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ. Ωστόσο, το θέμα εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας είναι κάτι που για μένα δεν είναι και δεν πρέπει να είναι άσχετο από την πολιτική που ασκείται».
Όσον αφορά την συμφωνία της Κυβέρνησης με την Τρόικα ο κ. Κουβέλης υποστήριξε:
«Οι δανειστές ήρθαν εκ των υστέρων να ζητήσουν, στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης, την επιβολή μέτρων που δεν αποτελούσαν προαπαιτούμενα για την εκταμίευση της δόσης» ενώ επισήμανε ότι «το πλεόνασμα προέκυψε από την υπερφορολόγηση, αλλά δεν το υποτιμώ. Ωστόσο το κοινωνικό μέρισμα πρέπει να πάει σε όσους ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας».
Τέλος ο κ. Κουβέλης τόνισε, ότι η χώρα δεν χρειάζεται δάνειο, αλλά έχει ανάγκη από ανάπτυξη και αυτό που χρειάζεται είναι η αναδιάρθρωση του χρέους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου