29/12/13

Ώρες Αγωνίας Για Michael Schumacher

Δύσκολες ώρες περνάει ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Michael Schumacher, με τα δημοσιεύματα στη Γαλλία να κάνουν λόγο για .............
επιδείνωση της κατάστασής του, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνεται η πληροφορία.
Ο Γερμανός τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια που έκανε σκι στην πίστα του Μεριμπέλ, χτυπώντας το κεφάλι του σε βράχο, ενώ φορούσε κράνος και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο μεγαλύτερο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ. Η εκπρόσωπος Τύπου του "Σούμι" επιβεβαίωσε νωρίτερα το απόγευμα την είδηση, την ώρα που γαλλικά δημοσιεύματα θέλουν την κατάσταση του να έχει επιδεινωθεί και να απειλείται η ζωή του.
Αξίζει να σημειωθεί πως ειδικός νευροχειρουργός έφτασε από το Παρίσι στο Γκρενόμπλ προκειμένου να βοηθήσει το ιατρικό επιτελείο του νοσοκομείου.
Χαρακτηριστική είναι η συμπαράσταση των συναθλητών του μέσω twitter, με τον Φελίπε Μάσα να γράφει χαρακτηριστικά: "Προσεύχομαι για εσένα αδερφέ μου. Ελπίζω να αναρρώσεις γρήγορα. Ο Θεός να σε προστατεύει Michael". Την ίδια ώρα αναμένεται επίσημη ανακοίνωση που θα ενημερώνει σχετικά με την εξέλιξη της υγείας του Γερμανού πρωταθλητή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου