19/12/13

Εκλεκτικές Σχέσεις Του Μαξίμου Με Δημοσιογράφους .........

Σφοδρή επίθεση στο επικοινωνιακό επιτελείο (αν υφίσταται τέλος πάντων), εξαπολύει η Σαμαρική ιστοσελίδα antinews.gr με άρθρο καταπέλτη το οποίο φέρει τον τίτλο "Παιδική χαρά «Το Μαξίμου»".

Το άρθρο αναφέρει ότι ...........
υπάρχουν προνομιούχοι αποδέκτες της επικοινωνιακής στρατηγικής, αλλά και πληροφοριών από το Μέγαρο Μαξίμου με την σημείωση ότι "Αντί λοιπόν το Μαξίμου να φροντίσει να αυξήσει τους λίγους δικούς του δημοσιογράφους, να τους αυξήσει και να τους επιβάλλει στα ΜΜΕ (όπως έκανε το ΠΑΣΟΚ) προτίμησε να πατήσει στο υπάρχον σύστημα της διαπλοκής που τόσο πολέμησε τον Σαμαρά. Σαν τον νεόπλουτο που όταν ήταν άφραγκος και άσημος δεν του μιλούσε κανένας, αλλά όταν κέρδισε το τζόκερ άρχισε να δίνει δεξιώσεις και να κάνει πάρτυ στο νεοκλασικό που αγόρασε για να τον αναγνωρίσει η καλή κοινωνία. Και επειδή ούτε η αναγνώριση δίνεται τζάμπα, εκατομμύρια διαφημίσεων, διευκόλυναν την κατάσταση".

Και συνεχίζει το antinews.gr: "Οι προνομιούχοι αποδέκτες της γραμμής και των “αποκλειστικών” είναι ελάχιστοι. Οι διαρροές πάντα επιλεκτικές. Προτιμώνται κυρίως πρόσωπα που δεν ανήκουν στο χώρο της κεντροδεξιάς. Και προέρχονται από μεγάλα ΜΜΕ και συγκροτήματα, όπως το συγκρότημα Ψυχάρη (κυρίως), η Καθημερινή, το Mega και το Έθνος. Οι εκλεκτοί των ΜΜΕ συνομιλούν με τους πιστούς συμβούλους και τους ακριβοθώρητους (για τους άλλους) συνεργάτες για όλα: από το ποδόσφαιρο έως την τρόικα. Με καφεδάκι και τσιγαράκι γίνονται αναλύσεις σε βάθος. Σχέσεις εμπιστοσύνης δεν υφίστανται φυσικά. Πως μπορεί άλλωστε να έχει κανείς σχέσεις εμπιστοσύνης με πρώην υβριστές του Σαμαρά; Περισσότερο λυκοφιλίες είναι και το συμφέρον, ανάλογα πως το βλέπει ο καθένας, τους ενώνει!".

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον πάντως έχουν οι τελευταίες γραμμές του άρθρου οι οποίες υπόσχονται... αποκαλύψεις: "Με λίγα λόγια το …”σύστημα Μαξίμου” μπάζει νερά από παντού και έχει πολλά ελαττώματα που δεν διορθώνονται. Γι’ αυτό και πολλές φορές ανακαλύπτονται οι “χρήσιμοι εχθροί”, είτε αυτοί είναι βουλευτές, είτε δημοσιογράφοι, για να επιβεβαιώσουν την παρουσία τους ορισμένοι σύμβουλοι και συνεργάτες του Σαμαρά. Όλοι αυτοί αγνοούν την πραγματικότητα και ζουν τον μύθο τους στην γυάλα του Μαξίμου… Αυτά για την ώρα και θα επανέλθουμε με νεότερο σημείωμα, άκρως αποκαλυπτικό για τις εκλεκτικές συγγένειες και σχέσεις του Μεγάρου Μαξίμου με δημοσιογράφους".

Εμείς πάντως γνωρίζουμε για ποιους χτυπά η καμπάνα... Το εντυπωσιακό πάντως είναι ότι πρόκειται για ένα ακόμη άρθρο της συγκεκριμένης ιστοσελίδας με αποδέκτη το Μέγαρο Μαξίμου και αναφορά σε συμβούλους οι οποίοι βρίσκονται "μέσα σε γυάλα".

Η συνέχεια του άρθρου εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου