15/12/13

Γαλάτσι Αθήνα. Πόσα Χρόνια Κοροϊδία Για Το Μετρό !!!

Ο νυν Δήμαρχος Τσίρος Κυριάκος, αρκετά πριν τις προηγούμενες εκλογές, έλεγε πως είχε ενημέρωση από την τότε κυβέρνηση και πως θα .......
ξεκίναγαν τα έργα για την Γραμμή Γαλάτσι Ακαδημία. Παρά το δούλεμα προς στους κάτοικους, κατάφερε να επανεκλεγεί. Ψηφοφόροι του Γαλατσίου μη ξεχασετε να τον ψηφίσετε ξανά και τον Μάιο και αν δείτε μετρό στο Γαλάτσι στείλετε μου ένα γραμμα.!!! 
Εδώ και μια δεκαετία, όταν κατοικούσα και εγώ μόνιμα εκεί, δεν ήταν ικανοί να βάλουν μια λεωφορειακή γραμμή, από Γαλάτσι μέχρι Νερατζιωτισσα, μόνο και μόνο γιατι αντιδρούσαν οι τοπικοί παράγοντες και τα συμφέροντα. Για να μεταβεί για παράδειγμα ένας Γαλατσίωτης στο Αεροδρόμιο, αν δεν δύναται να πάρει ταξί, θα πρέπει να χρησιμοποιήσει το Λεωφορείο Χαλάνδρι Πατήσια που περνά όποτε το θυμηθεί ο σταθμάρχης, μετά Ηλεκτρικό, Πατήσια Νερατζιωτισσα, μετά μετρό προς το Αεροδρόμιο, δηλαδή θα πρέπει να ξεκινήσει τρεις και πλέον ώρες νωρίτερα.
Μου δόθηκε η αφορμή για αυτή την ανάρτηση με αφορμή την παράδοση στην κυκλοφορία το Σάββατο, του νέου σταθμού «Αγία Μαρίνα» της γραμμής 3 του μετρό, στο Χαϊδάρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου