27/5/15

ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας. Αθλητικό Τμήμα. Απαράδεκτες Ενέργειες Δημοτικής Αρχής Σχετικά Με Αθλητικές Εγκαταστάσεις Της Πόλης

Σε μια περίοδο βαθιάς οικονομικής κρίσης, όπου τα φτωχά λαϊκά νοικοκυριά και στο Δήμο Καλαμάτας, αδυνατούν να καλύψουν, δημιουργικά, τις καλοκαιρινές διακοπές των παιδιών τους, θα μπορούσε ο Δήμος, μέσω προγραμμάτων, να .........................
δώσει δημιουργική απασχόληση στα παιδιά της Πόλης μας, μέσω ενός σωστού προγραμματισμού, αξιοποιώντας τις αθλητικές υποδομές του Δήμου.
            Αντιθέτως, βλέπουμε να παραχωρεί τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου (Δημοτικό Στάδιο- Κολυμβητήριο), σε αθλητικό Σωματείο της πόλης για 45 ημέρες, προκειμένου να υλοποιηθεί Camp, επί αμοιβή, για 7 περιόδους, με συνολικό κόστος του κάθε συμμετέχοντος παιδιού 210 ευρώ τουλάχιστον. Επιπλέον το Camp ενισχύουν με χορηγία 33 επιχειρηματίες της πόλης.
Τίθονται τα ερωτήματα
Γιατί ο Δήμος Καλαμάτας, μέσα σε ένα πνεύμα αλληλεγγύης, δεν αξιοποιεί τις αθλητικές του υποδομές, υπέρ των παιδιών του Δήμου;
Ποια είναι η ανταποδοτική εισφορά του διοργανωτή του Camp προς τον Δήμο Καλαμάτας; Ποιοι οι όροι χρήσης;
      Το Αθλητικό Τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ Ν.Ε. Μεσσηνίας, θεωρεί αδιαπραγμάτευτη την ελεύθερη πρόσβαση των πολιτών στις αθλητικές υποδομές των Δήμων. Είμαστε αντίθετοι σε κάθε λογική εμπορευματοποίησης των αθλητικών εγκαταστάσεων.
Καλαμάτα 25-5-2015

Αθλητικό Τμήμα ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου