7/7/15

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας Έπεσε Στην Παγίδα Του "ΝΑΙ"

Ο Παναγιώτης Νίκας και όχι μόνο, είναι ένας από τους Δημάρχους που έπεσαν στην παγίδα του Αντώνη Σαμαρά και του παλαιοκομματικού τόξου, μη μπορώντας να αντιληφθούν το ρεύμα της εποχής και τον σφυγμό της ...............
πλειοψηφίας των Δημοτών τους, σε μια Ελλάδα που αναστέναζε και αναστενάζει, με τις επιλογές, των υπαλλήλων της Τρόικα, Αντώνη Σαμαρά και Ευάγγελου Βενιζέλου..
Ειδικά δε για τον Δήμαρχο Καλαμάτας, που τον τελευταίο καιρό κατέβαζε τις σημαίες της Ε.Ε και έγλυφε τον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί πίστευε πως έτσι θα ξεγελάσει τους Δημότες του, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία.
Ο Αντώνης Σαμαράς τον έστυψε σαν λεμονόκουπα και με την παραίτηση του τον πέταξε, αυτόν και κάποιους άλλους στα αζήτητα.
Φυσικά ο Δήμαρχος μας δεν θα έχει κανένα πρόβλημα, άλλωστε έχει πάρει χρυσό μετάλλιο στη κολοτούμπα, οπότε μη σας φανεί παράξενο, αν το γυρίσει σε λίγο το παραμύθι.
Αν είναι σωστός και κάνει την αυτοκριτική του, θα πρέπει να ζητήσει μια συγνώμη προς τους Καλαματιανούς, για την λάθος επιλογή του..
Τα ποσοστά που συγκέντρωσε το "ΝΑΙ" στον δήμο Καλαμάτας, ήταν κατά πολύ λιγότερα από αυτά που συγκέντρωσε στις Δημοτικές εκλογές η παράταξη του.
Δημοψήφισμα Δήμος Καλαμάτας .. 39,57% το "ΝΑΙ"

Δημοτικές Εκλογές ........................  54,00% είχε πάρει η παράταξη του από την πρώτη Κυριακή..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου