28/12/15

Καλαμάτα. Ο Δήμος Παραχωρεί Οικόπεδο Σε Ιδιώτη Για Κλειστό Γυμναστήριο Ενώ.......

Η αντιπολίτευση στον Δήμο Καλαμάτα με τον Μανώλη Μάκαρη, εδώ και δύο χρόνια φωνάζει, πως τα δυο κλειστά γυμναστήρια της πόλης δεν ...............
επαρκούν για τις ανάγκες της νεολαίας και των αθλητών, αντίθετα δε πόλεις με μικρότερο πληθυσμό διαθέτουν, περισσότερα και πλέον σύγχρονα σε σχέση με τα δικά μας.
Σε αυτές τις προτροπές ο Δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας, απαντούσε πως δεν υπάρχει ο κατάλληλος χώρος για την ανέγερση γυμναστηρίου.
Πρόσφατα λοιπόν μαθαίνουμε ότι βρέθηκε χώρος για γυμναστήριο, αλλά επειδή δεν υπάρχουν χρήματα, τον παραχωρεί σε ιδιώτη, για την κατασκευή αυτού.
Απορίας άξιο είναι, αφήνει δε πολλά ερωτηματικά, αφού ο ίδιος χθες στο Best δήλωσε πως, από τα 5,5 εκατομμύρια ευρώ που θα πάρει από το κράτος, αφενός μεν δεν θα χρειαστούν όλα, αφετέρου δε οι εκπτώσεις των κατασκευαστικών εταιριών λόγο της κρίσης σήμερα φτάνουν στο 50%, αφού λοιπόν Κύριε Νίκα, από τα 5,5 θα χρειαστεί να απορροφηθούν τα τρία όπως δήλωσες, γιατί δεν χρησιμοποιούμε και τα υπόλοιπα για αυτόν τον σκοπό;
Γιατί θα πρέπει ο Ιδιώτης να εκμεταλλεύεται για 25 χρόνια, κάτι που θα μπορούσε να ανήκει από σήμερα στον Δήμο; Κάτι δεν πάει καλά στην όλη υπόθεση Δήμαρχε και μη μας πεις για ιδιωτική πρωτοβουλία γιατί κάτι τέτοιου είδους φιλελέ σενάρια, τα πληρώνουμε σήμερα και δεν ξέρω για πόσα χρόνια ακόμα.
Ο Μανώλης Μάκαρης στη προσωπική του σελίδα στο Facebook γράφει χαρακτηριστικά..." Όταν προ διμήνου η δημοτική αρχή επέλεξε την σύναψη δανείου 5,5 εκατομμυρίων ευρώ κυρίως για αναπλάσεις επιφανειακού χαρακτήρα έθεσα ξεκάθαρα ότι η βασική έλλειψη της πόλης είναι η απουσία ενός σύγχρονου κλειστού γυμναστηρίου και όχι οι επιφανειακές αναπλάσεις. Προφανώς η δημοτική αρχή είχε ήδη δρομολογήσει την παραχώρηση δημοτικής γης σε ιδιώτες για την κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου.."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου