22/12/15

Καλαμάτα. Σοβαρό Ατύχημα Μαθήτριας Σε Σχολείο..

Το περιστατικό που θα διαβάσετε παρακάτω, έγινε χθες το μεσημέρι, συμφωνα με καταγγελίες γονέων και θα ήθελα να καυτηριάσω τον τρόπο ......
τιμωρίας που εφαρμόζουν ορισμένοι εκπαιδευτικοί, σε παιδιά επτά ετών, που δεν έχουν καμία σχέση με την σωστή διαπαιδαγώγηση των νέων και στον όρκο που έχουν δώσει.
Η Υγεία του παιδιού, παρότι αρχικά υπήρχαν ανησυχητικές πληροφορίες, τελικά δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο για την ζωή του, έχει υποστεί όμως κάποια κατάγματα και θεραπεύεται σε Κρατικό Νοσοκομείο Της Αθήνας.
Τα παρακάτω αναγράφονται με κάθε επιφύλαξη και σύμφωνα με πληροφορίες, γονέων που τα παιδιά τους φοιτούν στο ίδιο σχολείο.
Σύμφωνα λοιπόν με τις καταγγελίες, χθες το μεσημέρι  21 Δεκεμβρίου και την τελευταία ώρα, όταν η τάξη είχε το μάθημα της πληροφορικής, που γίνεται σε διαφορετική αίθουσα από αυτή που κάνουν μάθημα, ο εκπαιδευτικός επειδή το κοριτσάκι ήταν ζωηρό, θεώρησε καλό να το κλειδώσει μέσα στην τάξη για τιμωρία, ενώ οι συμμαθητές του ήταν σε άλλη αίθουσα για το μάθημα που παραπάνω ανέφερα. 
Έμεινε λοιπόν εκεί μέχρι το πέρας της διδακτικής ώρας και όταν κτύπησε το κουδούνι, αυτό μη ξέροντας τι να κάνει πήδηξε από το παράθυρο με τα παραπάνω αποτελέσματα...
Ελπίζουμε να γίνει σωστή διερεύνηση του θέματος και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι αν υπάρχουν και αυτό γιατί παρόμοιο περιστατικό συνέβη και στη περυσινή σχολική περίοδο, σε διαφορετικό όμως σχολείο της πόλης.
Τέλος ο Διευθυντής του σχολείου, σύμφωνα με Δημοσίευμα Της Τοπική Εφημερίδας Ελευθερίας, δεν συμφωνεί με τα αίτια του ατυχήματος και χαρακτηριστικά αναφέρει, ότι η πτώση δεν προέρχεται λόγο της τιμωρίας εκπαιδευτικού.
Χαρακτηριστικά αναφέρει,  πως είχε χτυπήσει στην τουαλέτα του σχολείου.  ,,,ντροπή και μόνο ντροπή Κύριε Διευθυντά ..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου