13/10/13

Καλαμάτα Καθημερινά Κυκλοφοριακό Κομφούζιο Στην Αρτέμιδος.

Καθημερινή είναι πλέον η ταλαιπωρία των οδηγών στην οδό Αρτέμιδος στη συμβολή με την οδό Κλαδά, στο ύψος του Super Market, Βασιλόπουλος και αυτό από τότε που τοποθετήθηκε στο συγκεκριμένο σημείο σηματοδότης. Φυσικά και δεν είναι υπεύθυνος ο σηματοδότης για την ταλαιπωρία, αλλά οι ανευθυνότητα ορισμένων οδηγών που .........
παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους ακριβώς στο ύψος του και αν ταυτόχρονα, κάποιος άλλος ανεύθυνος παρκάρει και στο απέναντι πεζοδρόμιο ( Σχολή Οδηγών ), τότε αν υπάρχει έστω και ένα αυτοκίνητο που θέλει να στρίψει αριστερά, τα υπόλοιπα που θέλουν να ακολουθήσουν ευθεία πορεία, είναι υποχρεωμένα να περιμένουν μέχρι να ανάψει ο σηματοδότης της αριστερής κατεύθυνσης. Στη φωτογραφία υπάρχει ένα  παράδειγμα της παραπάνω κατάστασης.  Το Mercedes είναι παρκαρισμένο ακριβώς στο ύψος του σηματοδότη και στο απέναντι πεζοδρόμιο υπάρχει και άλλο παρκαρισμένο όχημα, που δεν φαίνεται στη φωτογραφία. Το μποτιλιάρισμα την συγκεκριμένη καθημερινή ήμερα, έφτανε στο ύψος του Δημαρχείου και ακόμα ποιο πίσω.
Το θέμα έχει δυο παραμέτρους, πρώτον η ασυνέπεια ορισμένων οδηγών και δεύτερον η αδυναμία της πολιτείας να αστυνομεύσει το συγκεκριμένο σημείο.  Επιβάλλεται να εφαρμοστεί ο ΚΟΚ πέφτοντας και κανένα πρόστιμο στα παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα.

Κουραμπάς Γιάννης
Καλαμάτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου