9/7/13

Λογαριασμός Στην Εθνική Τράπεζα Για Την Μυρτώ. 150/02762274

Για τη Μυρτώ


Αγαπητοί Φίλοι,
            Ένας χρόνος κοντεύει από την ημέρα που η  Μυρτώ, έπεσε θύμα βάναυσης κακοποίησης στην Πάρο, γεγονός που συγκλόνισε το πανελλήνιο.
            Απ’ την ημέρα εκείνη η Μυρτώ δίνει τον σημαντικότερο αγώνα της ζωής της.

            Στο πλαίσιο των θεραπειών της,η Μυρτώ έχει μεταφερθεί  σε κέντρο αποκατάστασης του εξωτερικού, και συγκεκριμένα στην Αμερική. Όλα τα έξοδα  για αυτό το ταξίδι έχουν καλυφθεί από διάφορους φορείς, ανάμεσα σε αυτούς και ο ΟΤΕ, η οποίος είναι  συμπαραστάτης στην προσπάθεια αυτή από την πρώτη στιγμή. Γι’αυτό ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν και συνεχίζουν να βοηθούν,  ιδιαίτερα δε όλη την ομάδα των ανθρώπων που από την πρώτη στιγμή βρέθηκε κοντά στην οικογένεια και την στηρίζει  ηθικά  και  ψυχολογικά.
            Θα χρειαστούν όμως και χρήματα, για όποια άλλα έξοδα προκύψουν κατά την διάρκεια του ταξιδιού ή και κατόπιν αυτού και γι’αυτό απευθυνόμαστε σ’όλους εσάς  ζητώντας συμμετοχή στην προσπάθεια της οικογένειας.
Στο λογαριασμό 150/02762274 της Εθνικής Τράπεζας (είναι στο όνομα της μητέρας της) μπορεί ο καθένας να καταθέσει, ανώνυμα ή επώνυμα, ότι επιθυμεί για να βοηθήσουμε κι εμείς αυτή την προσπάθεια.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας


Ομάδα πρωτοβουλίας συναδέλφων ΟΤΕ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου