27/5/12

ΣΥΡΙΖΑ, Η Παράταξη Που Αντέχει Στη Λασπολογία !


Είναι η πρώτη φορά, από την μεταπολίτευση και μετά, που παράταξη δέχεται τέτοιο ανηλεή πόλεμο και μπορεί και είναι ακόμα ζωντανό.
Προσωπικά δεν θυμάμαι ποτέ παρόμοιο φαινόμενο και το εκπληκτικό είναι πως αντέχει ακόμα. Να δείτε πως όσο πλησιάζουν οι εκλογές  ο πόλεμος θα συνεχιστεί με μεγαλύτερη ένταση.
Εκείνο που δεν μπορώ να καταλάβω, είναι τι περιμένει ο Λαός από μια κυβέρνηση συνεργασίας Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ ;  Καλά τόσο γρήγορα ξεχνάμε ; Υπάρχει πρόσφατο  δείγμα από μια τέτοια συνεργασία , δεν μπορώ να φανατιστώ πως υπάρχουν άτομα σε αυτή την χώρα που θέλουν να συνεχιστεί παρόμοια διακυβέρνηση.
Προσωπικά πιστεύω πως το δίλημμα Ευρώ  ή Δραχμή θα πέσει στο κενό, γιατί κανένας δεν μπορεί να μας εγγυηθεί πως θα παραμείνουμε στο ευρώ , ανεξάρτητα από ποια κυβέρνηση θα εκλεγεί.
Αυτό θα πρέπει να καταλάβουμε όλοι, ότι δηλαδή, είτε ο ΣΥΡΙΖΑ είτε η Ν.Δ κερδίσουν τις εκλογές , εάν θέλουν να μας πετάξουν έξω θα το κάνουν.
Προσωπικά θα ήθελα, παρότι θα είναι χειρότερα, και ας με πείτε μαζόχα, καλύτερα να γίνει Κυβέρνηση Ν.Δ ΠΑΣΟΚ, γιατί το πολύ σε δυο χρόνια θα γίνουν ξανά εκλογές και ο ΣΥΡΙΖΑ θα ξεπεράσει το 40%, ενώ Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ θα εξαφανιστούν από τον πολιτικό χάρτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου