16/1/16

Ο Δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας, Αποφασίζομεν Και Διατάσσομεν Και Για Την Εμποροπανήγυρη Της Υπαπαντής..

Στη τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όλες οι παρευρισκόμενες παρατάξεις της αντιπολίτευσης ζήτησαν την επανάληψη της εμποροπανήγυρης, αλλά ο Δήμαρχος απάντησε ως νέος .......
Χίτλερ, " Όσο Είμαι Εγώ Δήμαρχος Πανηγύρι Δεν Θα Ξαναγίνει "
Θα ήθελα να σχολιάσω κάποια από το επιχειρήματα του, που αναφέρονται και στη δημοσίευση του kalamatajournal .
1. Είπε ότι θίγει τα συμφέροντα του στεγασμένου εμπορίου της πόλης. 
Από την κατάργηση της εμποροπανήγυρης ο κόσμος και ειδικά οι ντόπιοι, σταμάτησαν να επισκέπτονται την πόλη γιατί ο εορτασμός έχασε το χρώμα του, με αποτέλεσμα αυτό να έχει επίπτωση και στα εμπορικά καταστήματα.

2. Είπε ότι είναι γυφτοπάζαρο και διακινούνται κινέζικα προϊόντα.
Μάλλον ο Δήμαρχος είναι εκτός τόπου και χρόνου ... ή κάνει ότι δεν ξέρει πως να κινέζικα έχουν κατακλύσει σχεδόν όλα τα καταστήματα, οπότε άκυρη η τοποθέτηση του.

3. Αναφέρθηκε στο παζάρι της Αγίας Τριάδος, ότι όποιος θέλει να προμηθεύεται παρόμοια είδη, θα μπορεί να επισκέπτεται εκείνο.. 
Δήμαρχε το παζάρι που ανέφερες σε ποια πόλη γίνεται; 
Εκείνο δεν σε ενοχλεί που είναι γυφτοπάζαρο και μάλιστα γίνεται κάθε εβδομάδα, αυτό δεν θίγει τα συμφέροντα του στεγασμένου εμπορίου της πόλης, της Υπαπαντής σε ενόχλησε που γίνεται δυο μέρες το χρόνο ;

4. Τέλος για τον Χαλβά Φαρσάλων που ανέφερες, έχω την εντύπωση, δεν ξέρω για πέρσι γιατί δεν κατέβηκα εκείνες τις μέρες, αλλά και πριν δυο χρόνια υπήρχε ένας πάγκος που είχε αυτό το προϊόν επάνω στο πεζοδρόμιο της οδού Υπαπαντής .. 

Εκείνο όμως που δεν αναφέρθηκε πουθενά και το έχει, όλη η πόλη τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι είναι ότι και ο Μητροπολίτης είναι αντίθετος με την διεξαγωγή του.

Τώρα αν αυτό είναι αλήθεια, καλό θα είναι να μας εξηγήσει και εκείνος του λόγους της διαφωνίας του ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου