1/5/13

ΣΥ.ΡΙΖ.Α Μεσσηνίας Επίσκεψη Στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις Του Αστέρα Βαλύρας


ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Κλιμάκιο του Αθλητικού τμήματος της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Μεσσηνίας, επισκέφτηκε τις Αθλητικές εγκαταστάσεις του Αστέρα Βαλύρας και διαπίστωσε την .........
λεηλασία που έχουν υποστεί οι αθλητικές εγκαταστάσεις, ο κοινόχρηστοι χώροι και τα αποδυτήρια, για αυτό και:
1.   Καλούμε τα συνεταιράκια της τρικομματικής Κυβέρνησης Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, να σταματήσουν να χρησιμοποιούν τις δυνάμεις ασφαλείας, ως κατασταλτικές δυνάμεις εναντίον του εξαθλιωμένου από την πολιτική των μνημονίων, Ελληνικού Λαού. Πολιτικές οι οποίες παράγουν έγκλημα. Να σταματήσουν να χρησιμοποιούν τους Αστυνομικούς, ως προστάτες της καταστροφικής τους πολιτικής και να τους στείλουν εκεί που παράγεται το έγκλημα, εκεί που είναι το πραγματικό πρόβλημα, στην ύπαιθρο, στα χωριά, στους δρόμους, δίπλα στους πολίτες και όχι απέναντί στους  πολίτες.
2.   Καλούμε τον Δήμαρχο Μεσσήνης και τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, να δώσουν άμεσα λύση στα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από την λεηλασία αυτή. Ειδικά με την κλοπή των αρδευτικών συστημάτων, κινδυνεύει άμεσα ο φυσικός χλοοτάπητας να καταστραφεί, για τον οποίο έχουν ξοδευτεί χιλιάδες €, από την τσέπη του Έλληνα φορολογούμενου. Αν και Πάσχα, δεν χρειάζεται να παίζουν το Πόντιο Πιλάτο, ο Δήμαρχος με τον Περιφερειάρχη, ας ξοδέψουν κάποια χρήματα, ως έκτακτη ανάγκη, που αν και δεν θα πάνε για Ρουσφετάκι (πχ. Αργεντίνικα Κρασιά), σίγουρα θα πιάσουν τόπο. 
3.   Κατανοούμε την αγανάκτηση των Αθλητικών παραγόντων, αλλά και των κατοίκων της Βαλύρας και τους καλούμε να μείνουν ψύχραιμοι. Σε μια ευνομούμενη κοινωνία, η αυτοδικία δεν είναι λύση, αντίθετα μεγεθύνει το πρόβλημα. Αντιλαμβανόμαστε το πρόβλημα της ανασφάλειας που ζουν οι κάτοικοι της περιφέρειας, αλλά και των  αστικών κέντρων και συμπαραστεκόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις.
                                                         Καλαμάτα 29-4-2013 .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου