30/6/12

Αφού Τελείωσαν Τα Προεκλογικά Ψέμματα Η Πικρή Αλήθεια .....

Πηγή Εφημερίδα Έθνος
Σε μια κίνηση με ισχυρό συμβολισμό και προς το εσωτερικό, αλλά κυρίως προς τους δανειστές της χώρας μας, αναμένεται να προχωρήσει μέσα στο καλοκαίρι η κυβέρνηση. Σύμφωνα με πληροφορίες, στα χέρια του πρωθυπουργού υπάρχει ήδη λίστα με 60 Οργανισμούς - φορείς του Δημοσίου που θα .........

Βουδούρης: «Η Επιστολή Σαμαρά Δεν Εκφράζει Την Εντολή Των Εκλογών»

                                        Ας πρόσεχες Οδυσσέα μου !!!!! Άρχισαν τα όργανα !!!!!
Κριτικός απέναντι στο περιεχόμενο της επιστολής του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά προς τους Ευρωπαίους Εταίρους, εμφανίστηκε ο βουλευτής Β’ Αθήνας της ΔΗΜΑΡ, k. Οδυσσέας Βουδούρης.
Με δήλωσή του, ο κ. Βουδούρης υποστήριξε ότι «η επιστολή Σαμαρά δεν εκφράζει την εντολή των εκλογών» και πως όσα δήλωσε ο πρωθυπουργός προς τους ηγέτες των κρατών-μελών, περί «απόλυτης προσήλωσης της Ελλάδας στην εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων», βρίσκονται «σε πλήρη αναντιστοιχία με τη λαϊκή βούληση, που εκφράστηκε στις εκλογές της 6ης Μαΐου και της 17ης Ιουνίου».
Επιπλέον, χαρακτήρισε ............

Γαλάτσι Αυτοκτόνησε Όταν Του Πήγαν Την Έξωση...


Την τραγική ιστορία ενός ανθρώπου που έφτασε στο απονεννοημένο διάβημα επειδή δεν είχε να πληρώσει το ενοίκιο του σπιτιού του φέρνει στο προσκήνιο η αυτοκτονία στο Γαλάτσι.
Ακόμη μία αυτοκτονία, άλλο ένα τραγικό περιστατικό, ένας ακόμη άνθρωπος που έδωσε τέλος στην ζωή του επειδή δεν μπορούσε να αντέξει το βάρος της αντιμετώπισης των καθημερινών εξόδων. .............

"Δεν Θα Πληρώσουμε Τα Πρόστιμα Για Χωματερές" - Με Μηνύσεις Απειλεί Ο Νίκας


Συμφωνούμε Κύριε Νίκα, ότι το προβλημα είναι χρόνιο. Αλλά ένας λογικά σκεπτόμενος θα αναλογιστεί ;
Εσείς κύριε Δήμαρχε είστε άμοιρος ευθυνών για το πρόβλημα. Είναι εύκολο να ρίχνουμε τις ευθύνες συνέχεια σε άλλους, αλλά καλό είναι κάποια φορά, σαν σωστοί άρχοντες,  να παραδεχτούμε και τα δικά μας λάθη. Αναφέρει σχετικά ο Δήμαρχος Καλαμάτας που απειλεί με μηνύσεις. !!

Προσοχή Στις Ειδήσεις Των ΜΜΕ !

Πριν τις Γαλλικές εκλογές, είχα αναφέρει πως εάν σπάσει ο άξονας Μέρκελ Σαρκοζι, θα είναι ένα καλό σημάδι και μια ελπίδα για την Ευρώπη. Τα αποτελέσματα αυτής της ανατροπής αρχίζουν να γίνονται ορατά σήμερα. Μην ακούτε τα μέσα ΜΜΕ πως κάποια θετικά σημεία για την Ελλάδα , θα προέρχονται από επιτυχία της Κυβερνητικής Τρόικας , Ν.Δ ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ.Είμαστε τυχεροί που ο ...............

29/6/12

Για Αυτούς Που Παραπλανήθηκαν Από Διλήμματα Τύπου Ευρώ Ή Δραχμή

Το πρωτοσέλιδο του Ποντικιού Χθες !

Εκδήλωση Για Το Σακχαρώδη Διαβήτη Στην Καλαμάτα

Πηγή. Εφημερίδα Ελευθερία
Το Σάββατο, 30 Ιουνίου 2012 και ώρα 7μμ, σε αίθουσα του Ξενοδοχείου Ελιτ στην Καλαμάτα, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για το κοινό, με θέμα: «Σακχαρώδης Διαβήτης – Απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα». Την εκδήλωση διοργανώνει η Εταιρεία Μελέτης Παραγόντων Κινδύνου για Αγγειακά Νοσήματα (ΕΜΠΑΚΑΝ), σε συνεργασία με το Σύλλογο Διαβητικών Ν. Μεσσηνίας «Γλυκιά Μεσσηνία» και τελεί υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη.

Εγκαίνια Του Μεγάρου Χορού Από Τον Αντώνη Σαμαρά

Τα εγκαίνια του μεγάρου χορού Καλαμάτας, πιθανότατα τον Σεπτέμβρη από τον σημερινό Πρωθυπουργό, προανήγγειλε ο Δήμαρχος Καλαμάτας, Νίκας Παναγιώτης σύμφωνα με δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας Ελευθερίας. Δήμαρχε βιάσου γιατί για αργότερα παίζετε , αν είναι ο ίδιος Πρωθυπουργός.. Καλύτερη ημερομηνία θα είναι το Αύγουστο που είναι παχιές οι μύγες. Από Οκτώβρη ο Αντωνάκης θα έχει τέτοιο τρέξιμο που δεν θα μένει χρόνος για εγκαίνια ! Άστο καλύτερα για τον Μάιο του 2014 , ένα μήνα πριν τις Δημοτικές Εκλογές !

Μη Κλαίς Κυρά Μου Μεσογειακή Πίπα Ήταν, Θα Περασει !

Merkel Angela Apres le Match Italie  Allemagne!
Allez Motta Thiago !

Κατά Είκοσι Λεπτά Μειώνεται Ο Χρόνος Καλαμάτα Τρίπολη Αθήνα !


Από αρχές Ιουλίου, τελικά μετά της 15 Ιουλίου θα παραδοθεί το νέο τμήμα της οδού Αλλαγή Θουρία, χωρίς διόδια για το πρώτο διάστημα λειτουργίας του. Σε μια απόσταση που μέχρι σήμερα χρειαζόμαστε 30 λεπτά περίπου, ο χρόνος θα μειωθεί στα 10 λεπτά.
Σχετικά με το κομμάτι Παραδείσια Αλλαγή, δεν υπάρχει ακόμα χρονοδιάγραμμα παράδοσης, όλα αυτά που κυκλοφορούσαν για Αύγουστο, ήταν μια προεκλογική φούσκα.

Αποκλειστικό. Παραμένει Στον Λογαριασμό Της ΔΕΗ Το Χαράτσι.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες το Ειδικό Τέλος Νόμος 4021/2011 ( Χαράτσι ), θα παραμείνει τουλάχιστον για φέτος στον λογαριασμό της ΔΕΗ. Θυμάστε τι μας έλεγε προεκλογικά ο Αντώνης Σαμαράς; Έλεγε πως θα καταργήσει το ειδικό τέλος και αντί αυτού θα  δημιουργούσε καποιον άλλο ενιαίο φόρο, όχι ότι θα άλλαζε κάτι, αλλά τουλάχιστον ούτε αυτό δεν έκανε. Σίγουρα θα μας πει πως δεν προλαβαίνει για φέτος. Η πληροφορία είναι σημερινή και μέχρι αυτή την ώρα ισχύει, εάν αλλάξει κάτι, αυτό θα είναι κάτι νέο. Αναμένουμε !!!.
Καμαρώστε στη φωτογραφία αριστερά ποιοι εφάρμοσαν και υπέγραψαν τον ενιαίο αυτό φόρο και με την στήριξη φυσικά του σημερινού Πρωθυπουργού.

Νίκας Παναγιώτης Ο Σύγχρονος Νέρωνας !

Με μια απαράδεκτη απόφαση ο Δήμος Καλαμάτας, ξήλωσε από τα περίπτερα της πλατείας, τα ηλεκτρικά παιχνίδια, που προσέφεραν κάποια ευχαρίστηση στα μικρά παιδιά της πόλης. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο Δήμαρχος ανοίγει τόσα μέτωπα τον τελευταίο καιρό, είναι τόσο σίγουρος, ότι δε δυο χρόνια που θα έχουμε δημοτικές εκλογές θα επανεκλεγεί; Η κοινή γνώμη δεν είναι πλέον με το μέρος του αλλά αυτός χαμπάρι δεν παίρνει. Ίσως νομίζει πως με την ανακατασκευή της Κεντρικής Πλατείας θα σβήσει όλες τις δυσαρέσκειες !!!!

26/6/12

Παιδόφιλος Προπονητής Ομάδας Μπάσκετ !

Μια γιγαντιαία αστυνομική επιχείρηση για την  καταπολέμηση του φαινομένου της διακίνησης υλικού παιδικής πορνογραφίας μέσω του Διαδικτύου, με την κωδική ονομασία «Shadow Dash», διενεργήθηκε στη Θεσσαλονίκη, την Κομοτηνή και την Κατερίνη από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, υπό την εποπτεία του αρμόδιου εισαγγελέα για το ηλεκτρονικό έγκλημα. 
Στα χεριά της ΕΛ.ΑΣ. έπεσε .............

Τρεις Καθηγητές Στη Φυλακή Για Το Σκάνδαλο Στο Πάντειο

Λιποθυμίες αλλά και έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας με την οποία οδηγούνται στη φυλακή για την «μαύρη τρύπα» ύψους 8 εκατ. ευρώ στο Πάντειο Πανεπιστήμιο ο πρώην πρύτανης ..............

Σκληραίνουν Τη Στάση Τους Οι Φαρμακοποιοί Όλης Της Χώρας


Με νέο γύρο κινητοποιήσεων απειλούν και πάλι οι εκπρόσωποι του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ).
Έπειτα από ένα μικρό «διάλλειμα» το τελευταίο δεκαήμερο στη διάρκεια του οποίου οι φαρμακοποιοί όλης της χώρας χορηγούσαν  φάρμακα με πίστωση στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ  – εξαιρουμένων των ...............

Κυψέλη. Με Αφορμή Τον Άγριο Ξυλοδαρμό Γριούλας Στην Είσοδο Του Σπιτιού Της

Σήμερα το πρωί στην οδό Σικίνου στην Κυψέλη, γριούλα επιστρέφοντας από την Τράπεζα την γρονθοκόπησαν και της πήραν την σύνταξη.
Η πολιτεία είναι ανίκανη να προστατεύσει τους πολίτες, τα παχιά προεκλογικά λόγια Σαμαρά θα μείνουν μόνο λόγια και αν εμείς οι ίδιοι δεν οργανωθούμε, δυστυχώς καθημερινά θα είμαστε μάρτυρες παρομοιων περιστατικών.Η κάθε πολυκατοικία στην Αθήνα, είναι μια μικρή κοινότητα.  
Πρέπει να γίνει σύσταση στα ...............

ΠΑΣΟΚ. Αγαπητέ Βαγγέλη Δεν Φταίει Το Όνομα !

Κάποια σενάρια βγαίνουν τις δυο τελευταίες μέρες στο φως της δημοσιότητας, σχετικά με το ΠΑΣΟΚ και την εκ βαθέων αναδιοργάνωση του. Αν οι λόγοι δεν είναι οικονομικοί σχετικά με το όνομα, τίποτα δεν θα προσφέρουν στο κίνημα εάν δεν αλλάξει τακτική. Δέκα ονόματα και αν αλλάξει, όσο στηρίζει μνημονιακά σενάρια ο κόσμος θα του γυρνάει πλάτη.Όχι μόνο δεν θα μπορέσει να ανακάμψει αλλά θα ...........

Έτοιμος Ο Νέος Δρόμος Από Αλλαγή Έως Θουρία


Πηγή Εφημερίδα Ελευθερία
Από τον υπουργό Ανάπτυξης και Υποδομών Κωστή Χατζηδάκη εξαρτάται ο χρόνος παράδοσης του αυτοκινητόδρομου στη Μεσσηνία, από το νέο κόμβο της Αλλαγής έως τον κόμβο της Θουρίας, στο "Πράκτικερ". Ο δρόμος είναι έτοιμος ακόμα και σήμερα να δοθεί στην κυκλοφορία, καθώς την ...........

25/6/12

Για Αυτούς Που Παραπλανήθηκαν Και Πίστεψαν Σε Θαύματα ! !

Εκεί που είχαμε σταματήσει ένα μήνα πριν τις εκλογές του Μαϊού, επανήλθαμε σήμερα.Για αυτούς του παραπλανήθηκαν με το Ευρώ ή Δραχμή, θα καταλάβουν πως, Καμμένος και Τσίπρας δεν είχαν άδικο με αυτά που έλεγαν. Τα δελτία ειδήσεων σήμερα συνέχισαν , τον πριν διμήνου σενάριο τους,. Η κατάσταση με την οικονομία ....

Πως Να Κάνετε Χρήση Του Αντηλιακού Προσώπου

Το καλοκαίρι έφτασε και εμείς πρέπει να προσέξουμε τον ήλιο, τόσο για το πρόσωπο, όσο και για το σώμα μας.
Για αυτό, με το που ξυπνήσουμε πρέπει να βάλουμε το αντηλιακό μας και να δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση στη περιοχή Τ (μύτη, μέτωπο) και φυσικά στα μάγουλα.

Αυτό που πρέπει οπωσδήποτε να θυμόμαστε και να τηρούμε ειδικά όταν .........

Πώς Να Αναγνωρίσετε Τη Μολυσμένη Θάλασσα !

Πριν πάρετε φόρα για το μακροβούτια σας, έχετε υπόψη σας τα παρακάτω για να είστε σίγουροι ότι δε θα βγείτε από τη θάλασσα γεμάτοι… καντήλες. Το πανελλήνιο κέντρο οικολογικών ερευνών για το κολύμπι σας εφιστά την προσοχή στα εξής:

24/6/12

Πατέρας Πέντε Παιδιών Έπεσε Στο Κενό !


Τέλος επιχείρησε να βάλει στη ζωή του, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, αστυνομικός του Α.Τ. Ναυπάκτου.
 Ο 45χρονος μάλλον αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει πηδώντας από το μπαλκόνι του σπιτιού του που βρίσκεται στον 1ο όροφο σήμερα το πρωί. Αποτέλεσμα ήταν να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι και να μεταφερθεί στην εντατική κλινική του νοσοκομείου του Ρίου όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Ο άτυχος αστυνομικός είναι πατέρας πέντε παιδιών.
Τα ακριβή αιτία του συμβάντος διερευνώνται.
Διαβάστε περισσότερα εδώ: www.thebest.gr

Ριζικές Αλλαγές Στον Τομέα Του Ελαιολάδου Ετοιμάζει Η Ε.Ε

Πηγή. Πρώτο Θέμα

Ριζικές αλλαγές στον τομέα του ελαιολάδου ετοιμάζει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, σε μια προσπάθεια να αντιμετωπισθεί η κρίση που έχει ξεσπάσει τα τελευταία χρόνια και έχει φέρει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τους παραγωγούς. Τα μεγάλα αποθέματα κάνουν πιο προβληματική την κατάσταση και σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάστηκε

Καληνύχτα Με Χιούμορ !

Χέρι Χέρι Κουβέλης Σαμαράς

Παρεξηγήθηκαν Στο Best Tv, Για Την Στάση Του Mega TV , Σχετικά Με Την Κυβερνηση

Στο φερέφωνο του Αντώνη Σαμαρά στη Μεσσηνία, δεν άρεσε η κρητική του Mega, στο σχηματισμό της Νέας Κυβέρνησης. Εγώ θα τους ρωτήσω; Ένα μήνα πριν τις εκλογές που το συγκεκριμένο ΜΜΕ και όχι μόνο, υπονόμευε καθημερινά ον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα, σίγουρα σας άρεσε;
Μάθετε λοιπόν αγαπητοί μου, πως το κέντρο της γης δεν είστε εσείς και πως υπάρχουν και αντίθετες απόψεις από τις δικές σας. Όσο για τα μεγάλα ιδιωτικά κανάλια της Αθήνας, σίγουρα έχει παρέλθει, όχι όμως 100% η κυριαρχία τους, γιατί τουλάχιστον οι Νέοι, έχουν και άλλες πηγές ενημέρωσης και τύπους σαν τον Πρετεντέρη , γνωρίζουν πολύ καλά τι εκπροσωπεί. 
Περισσότερα στο   http://www.best-tv.gr/

ΕΣΕΕ: Ο Εμπορικός Κόσμος Στηρίζει Τη Νέα Κυβέρνηση !

Ρε λαμόγια, τι στηρίζετε , θα μας τρελάνετε; Αυτή θα είναι καλή ενώ η προηγούμενη ήταν κακή, αφου άλλοι κυβερνουν, αυτοί υπαλληλίσκοι της Τρόικας είναι.
Ακούστε ποια είναι η αλήθεια και αφήστε τις μαλακίες και τα ωραία λόγια.
Όσο στον Μισθοσυντήρητο και Συνταξιούχο δεν περισσεύουν χρήματα , έστω για τις προσωπικές του ανάγκες, τα καταστήματα θα κλείνουν το ένα πίσω από το άλλο. Για παράδειγμα σας αναφέρω πως τα χρήματα που θα παρω φέτος από το επίδομα αδείας , θα πάνε όλα στην εφορία, χωρίς να έχω άλλα εισοδήματα πέραν του μισθού μου. Για σκεφτείτε , εάν δεν πήγαιναν εκεί, δεν θα μπορούσα να αφιερώσω ένα μέρος,  για είδη προσωπικής ανάγκης, σε κάποιο εμπορικό κατάστημα; Αυτούς που στηρίζετε λοιπόν είναι οι άμεσοι υπεύθυνοι για την κατάντια του εμπορικού κόσμου και μάλλον σε κάτι άλλο αποσκοπείτε από την στήριξη !!!!!

110.000 Ευρώ Για Την Επίσκεψη Του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου

Έντονες αντιδράσεις προκαλεί στην Κοζάνη η απόφαση του περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας να εγκρίνει τη διάθεση ποσού 110.000 ευρώ για δαπάνες που σχετίζονται με την επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη.
To ποσό των 110.000 ευρώ ενέκρινε και θα ξοδέψει η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας ως... συμμετοχή για τις

Ορίζοντα Τετραετίας Στη Νέα Κυβέρνηση.

Οι υπάλληλοι του ΔΝΤ, Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης ανακοίνωσαν το προγραμματικό τους πλάνο με ορίζοντα τετραετίας.
Απορία, μήπως έχουν μπερδέψει τα χρόνια με τους μήνες ;

23/6/12

Σκόπιμη Η Απόκρυψη Του Ονόματος Του Νοσοκομείου ;

Τουλάχιστον στον ΑΝΤ1, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, ούτε κουβέντα για το όνομα του Νοσοκομείο που εισήχθη ο Υπουργός Οικονομικών Κος Ράπανος. Γιατί στον Πρωθυπουργό η ρεπόρτερ βρισκόταν μπροστά στην είσοδο με τον τίτλο του Νοσοκομείου, ενώ για τον Υπουργό βλέπαμε μόνο την σιδερένια πόρτα, χωρίς να φαίνεται το όνομα; Στη Κυβέρνηση φοβούνται να αναφέρουν πως νοσηλεύεται στο πανάκριβο Ιδιωτικό Νοσοκομείο Υγεία, το οποίο δεν είναι ούτε καν Ελληνικό και ανήκει σε όμιλο Marfin που χρηματοδοτούν επενδυτές από το Dubai ! 
Φοβούνται το σχόλιο, γιατί στον Λαό να μπαίνουν δυσανάλογα με την δυνατότητα του βάρη, ενώ κάποιοι νοσηλεύονται σε Ιδιωτικά Νοσοκομεία ; Και στις δυο περιπτώσεις ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση.

ΣΥΡΙΖΑ: Κυβέρνηση Με Δεξιό Μνημονιακό Πρόσημο !

Η Αλήθεια είναι , πως έχει απόλυτο δίκαιο ο Αλέξης , για τις υποσχέσεις Σαμαρά, για μικρό και ευέλικτο σχήμα που είχε υποσχεθεί και τελικά δεν πραγματοποίησε ο Αντώνης Σαμαράς. Δυστυχώς τα πρώτα στίγματα της Νέας Κυβέρνησης δεν δείχνουν κάτι διαφορετικό, από όλες τις προηγούμενες, λόγια λόγια λόγια... Αναφέρει σχετικά ο Πρόεδρος Του ΣΥΡΙΖΑ......

Στο Νοσοκομείο Και Ο Βασίλης Ράπανος !

Γκαντεμιά στη Νέα Κυβέρνηση, μετά τον Αντώνη Σαμαρά και ο Βασίλης Ράπανος στο Νοσοκομείο Υγεία, σιγά μη πήγαινε στο Λαϊκό, μετά από λιποθυμικό επεισόδιο.
Για τον λόγω αυτό αναβλήθηκε η προγραμματισμένη ορκωμοσία του ως νέος Υπουργός Οικονομικών.
Μήπως η Κωνσταντίνος Μητσοτάκης , τους ευχήθηκε καλή θητεία, στα νέα τους καθήκοντα ;

Τουλάχιστον Μέχρι Της 30 Ιουνίου Οι Φαρμακοποιοί !

Απαράδεκτη κατά την γνώμη μου, η κίνηση των Φαρμακοποιών να συνεχίσουν την μη χωριγηση φαρμάκων μεσω ΕΟΠΥΥ. Μήπως θα έπρεπε να δώσουν μια πίστωση χρόνου, λόγω νέας κυβέρνησης, και εάν δεν έβλεπαν φως , τότε θα είχαν 100% το δίκαιο με το μέρος τους.
Σχετικό δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος αναφέρει. ........

Ένδεκα Χρόνια Έπαιρνε Την Σύνταξη Της Αποβιώσας Συζύγου Του !

76χρονος για 11 χρόνια, λάμβανε παράνομα από το ΙΚΑ τη σύνταξη της συζύγου του, η οποία είχε πεθάνει.
Συγκεκριμένα, ο 76χρονος λάμβανε την κύρια και επικουρική σύνταξη της θανούσης, από το 1994, συζύγου του χωρίς να την δικαιούται αφού είχε παντρευτεί ξανά το 2001.
Το ύψος της συνολικής ζημιάς ..........

Ένα Εκατομμύριο Λιγότεροι Στην Τελευταία Απογραφή.


Ανατριχιαστικά είναι τα αποτελέσματα της απογραφής πληθυσμού που δόθηκαν στην δημοσιότητα και δείχνουν μία Ελλάδα που όχι απλώς γερνάει, αλλά μία Ελλάδα που έχασε μέσα σε μόλις δέκα χρόνια περισσότερο από 1.000.000 Έλληνες (!) στην χειρότερη δεκαετία από την

Πλησιάζει Προς Ολοκλήρωση Το Μέγαρο Χορού Καλαμάτας !


Σχετικά με το Best Tv, πλησιάζει η ολοκλήρωση ου Μεγάρου Χορού της Καλαμάτας.
Πάντως εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, δεν υπήρχε καμία δραστηριότητα και ενώ είχε προγραμματιστεί να γίνει εκεί το 18ο Φεστιβάλ Χορού  http://jean-kalamata.blogspot.gr/2012/06/18o.html , τελικά έγινε σε άλλο χώρο. Βλέπουμε για μια ακόμα φορά της ασυνεννοησία και τον κακό συντονισμό της Κρατικής μηχανής σχετικά με την ολοκλήρωση ενός έργου.

Καλή Επιτυχία Στην Επέμβαση Στον Αντώνη Σαμαρά.


Όταν υπάρχει θέμα υγείας, αφήνουμε τις προσωπικές διαφορές και ευχόμαστε στον Αντώνη Σαμαρά, καλή επιτυχία στην αυριανή επέμβαση στο Αττικό Νοσοκομείο, λόγω της αποκόλλησης αμφιβληστροειδούς. Η ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Πρωθυπουργού έχει ως εξής. .............


22/6/12

Ασέβεια Προς Την Χώρα Μας Η Κίνηση Των Ρόταρυ Του Καναδά

Σύμφωνα με δημοσίευμα της τοπικής Εφημερίδας Ελευθερίας, τα δώρα από τον Καναδά, που προορίζονταν για τις ανάγκες του Νοσοκομείου Καλαμάτας, αποδείχτηκαν πολύ κατώτερα των αναμενόμενων και σίγουρα μας προσβάλουν σαν Λαό. Μήπως θα έπρεπε να τους τα γυρίσουμε πακέτο πίσω; Γράφει σχετικά το δημοσίευμα. ..........

Την Δευτέρα Οι Βαθμολογίες Των Πανελλαδικών

Οι βαθμοί των πανελλαδικών εξετάσεων των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ-Β΄ θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 25-Ιουνίου  μετά τις 13:00 μ.μ. σε όλα τα Λύκεια της χώρας, όπως ανακοινώθηκε από το υπουργείο Παιδείας. Οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων και ΕΠΑΛ-Β΄ θα μπορούν, μετά τις 13:00 μ.μ. της Δευτέρας, να βρίσκουν τη βαθμολογία τους και στην ιστοσελίδα ...

Κόβω 30% Τον Μισθό Των Υπουργών ..........


Σύμφωνα με το Best.TV, ένα απο τα πρώτα μέτρα της Νέας Κυβέρνησης θα είναι
Κόβω 30% τον μισθό των υπουργών- θα μειωθεί η χρήση κρατικών αυτοκινήτων" Τάδε έφη Αντώνης Σαμαράς.
Παναγιά μου, αυτό κάτι μου θυμίζει από Γιώργο Παπανδρέου...
Ο Ιούλιος Καίσαρας , κόβει τους μισθούς, αλλά ποιος θα μπορεί να έλέγξει, εάν δοθούν άλλες παροχες και αντι για μειωση , παρουν και αυξηση τελικά.
Αυτά μας έχουν φάει στη Ελλάδα, οι ειδήσεις εντυπωσιασμού και μυαλό δεν βάζουμε. Όταν αποφασίσουμε να δουλέψουμε, με μεθοδικότητα, σεμνά και χωρίς φανφάρες, ίσως γίνουμε καλύτεροι !!

Λαμόγια Μας Διοικούν Και Μας Κοροϊδεύουν .........

Αφού έκαναν την προεκλογική τους προπαγάνδα, τέσσερις μόλις μέρες μετά τις Εκλογές μας το πέταξαν το παραμύθι. Δεν μπορεί να δοθεί χρονοδιάγραμμα παράδοσης του Παραδείσια Τσακώνα, που ήταν για Αύγουστο και το Τσακώνα Θουρία πάει για Ιούλιο. Τσαρλατάνοι της πολιτικής, θα το πάρετε το μάθημα σας , θα έρθει και η δική σας ώρα. Κοροϊδέψτε τώρα που μπορείτε  ..........
Αναφέρει σχετικά σε άρθρο της η Ελευθερία .........

Διήμερες Εκδηλώσεις Για Τη Μάχη Στη Βέργα !


Διήμερες είναι φέτος, οι εκδηλώσεις για την επέτειο της ιστορικής μάχης στη θέση Βέργα Αλμυρού, στις 22 Ιουνίου 1826.
Χθες στις 6.30 το απόγευμα. οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με παράκληση - δέηση στην εκκλησία Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Κάτω Βέργα, σε ανάμνηση της λιτανείας που πραγματοποίησαν το 1826 οι άμαχοι την ημέρα της μάχης, στη θέση "Χάλπινο" στο Καλάθι. Θα ακολουθήσει η κάθοδος της ...........

Γλύψ Γλύψ Της Τοπικής Ελευθερίας Στον Αντώνη Σαμαρά.

Η τοπική εφημερίδα Ελευθερία, έγγραψε ένα άρθρο απευθυνόμενη στον Αντώνη Σαμαρά και αναφέρει σχετικά
Ο Αντώνης Σαμαράς είναι από χθες πρωθυπουργός. Ονειρο ζωής, από όσο γνωρίζουμε, που δυστυχώς πραγματοποιείται στην πιο δύσκολη εποχή της Ελλάδας και κάνει εξίσου δύσκολη την πορεία ενός ηγέτη αλλά και ευκαιρία για πραγματική καταξίωσή του.

Καλά Ρε Παλικάρια, Από Την Πρώτη Μέρα ;

Σύμφωνα με το  makeleio.gr , ο Κυριάκος Μητσοτάκης, φέρεται να είπε στον Αντώνη Σαμαρά, δεν σε αναγνωρίζω σαν Αρχηγό.
Ο λόγος η μη Υπουργοποίηση του Κυριάκου, και η πρόταση του Αντώνη για Υφυπουργό.
Φυσικά αυτές οι πληροφορίες δεν διασταυρώνονται και τα λαμόγια στα ΜΜΕ , αν είναι αληθινές, δεν τις αναπαράγουν.
Και η Ντόρα, επίσης εκτός, ωραίος ο Αντώνης, έκανε την δουλεία του και από την πρώτη μέρα στο περιθώριο η Μητσοτακικοί. 

21/6/12

Νέα Δημοκρατία Το Σύγχρονο Κόμμα !

Σύμφωνα με τους Δημοκόπους, η τρίτη ηλικία, ήταν αυτή που κατά μεγάλο ποσοστό έδωσε την πρώτη θέση στη Νέα Δημοκρατία και τον Αντώνη Σαμαρά.Δεν έχω τίποτα με τους συγκεκριμένους συμπολίτες μου, αλλά απορώ γιατί αυτοί και όχι και άλλοι.
Μια είναι η απάντηση.
Είναι οι μόνοι που βλέπουν όλη την ημέρα τηλεόραση και επηρεάζονται από τα ΜΜΕ.
Τα συμπεράσματα δικά σας.
Άντε τώρα εύχομαι στην αναγέννηση της Νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας !!

Παπανδρέου, Σαμαράς Πρωθυπουργοί Σε Διατεταγμένη Υπηρεσία ;

 Αφού ο πρώτος έφερε σε πέρας,  το έργο που του είχε ανατεθεί, ήρθε η σειρά του δεύτερου να ολοκληρώσει την καταστροφή της χώρας και τον μαρασμό των κατοίκων της.Οι συμφοιτητές σε πανεπιστήμιο της Αμερικής, έμελλε να διαπράξουν , αυτό που σήμερα βιώνουμε.
Είναι τυχαία όλα αυτά; Και τον ποιο ηλίθιο να προσπαθήσετε να πείσετε για το αντίθετο δεν πιστεύω να το καταφέρετε.  Ο Πρώτος εξαφανίστηκε από τον πολιτικό χάρτη και αναμένεται και η σειρά του δεύτερου. Εκείνο όμως που δεν ξέρω ή μάλλον δεν θέλω να σκέπτομαι, είναι σε ποια κατάσταση θα παραδώσει την χώρα ο Δεύτερος. Ο θεός της Ελλάδος ας βάλει το χέρι του, ώστε η καταστροφή να μην είναι υπερβολικά μεγάλη.

Γιατί Ρε Σύρρατε Τον Λαό Σε Επαναληπτικές Εκλογές ;

Ο Τσίπρας έφταιγε που πήγαμε σε επαναληπτικές εκλογές ; 168 Βουλευτές και το 38,14% του εκλογικού σώματος είχατε τον Μάη, τα τρία κόμματα που σχηματίσατε κυβέρνηση σήμερα;.
Θα μου πει κάποιος πως τώρα υπάρχει ευρύτερη  συναίνεση με 179 και 48,2 %.
Την Ελλάδα θέλατε να .........

Ποιος Είναι ο 13ος Πρωθυπουργός Της Ελλάδος Μετά Την Μεταπολίτευση ;

Αντωνάκη και σε αυτό άτυχος ήσουν, σου έμελλε να είσαι ο δέκατος τρίτος Πρωθυπουργός Της Ελλάδος. Τέτοια γκαντεμιά δεν την περίμενα, είδες για να επαναφέρεις στο κόμμα την Ντόρα, σε κώλυσε ο Μπαμπάκας της το κουσούρι του.
Αλλά εσύ , μην τα ακούς αυτά, κοίταξε να ολοκληρώσεις το έργο που άφησε στη μέση ο συμφοιτητής σου  !!!!!!

Υπουργοί Τεχνοκράτες Στη Κυβέρνηση Σαμαρά ;

Πολύς λόγος γίνεται τελευταία για τοποθέτηση τεχνοκρατών σε κρίσιμα υπουργεία της νέας Κυβέρνησης.Με λίγα λόγια, ομολογούν και οι ίδιοι πως είναι ανίκανοι και πως δεν υπάρχουν μέσα σε  179 Βουλευτές ικανά άτομα να στελεχώσουν τις θέσεις των υπουργείων.Με λίγα λόγια ψηφισαμε άτομα που οι ίδιοι παραδέχονται πως δεν είναι κατάλληλοι για την διακυβέρνηση της χώρας. Τελικά λίγα βλέπω τα ψωμιά τους !!

Συμφώνησαν Να Μην Τιμωρηθούν Αυτοί Που Εμπλέκονται Σε Σκάνδαλα.

Κατά πληροφορία του τηλεοπτικού σταθμού Skai και του κεντρικό δελτίο ειδήσεων, εκτός των άλλων, τα κόμματα που μετέχουν στη κυβέρνηση,  συμφώνησαν να μην γίνει καμία πολιτική δίωξη στελέχους κανενός κόμματος που εμπλέκεται σε προηγούμενα σκάνδαλα. Αυτό τους έκαιγε φυσικά και καλά το ΠΑΣΟΚ και η Ν.Δ, η Δημοκρατική Αριστερά που κολλάει σε τέτοια συμφωνία; 
Και την είδηση μετέδωσε ΜΜΕ. που εδώ και ένα μήνα, το μόνο που έκανε ήταν να υπονομεύει τον ΣΥΡΙΖΑ. Και ας μου πει κάποιος λογικά σκεπτόμενος, υπάρχει περίπτωση, να πετύχει ενα τέτοιο οικοδόμημα, όταν στηρίζεται σε σάπια θεμέλια; Αυτή την φορά, όμως ο φόβος δεν κυριαρχήσει του θυμού και πολύ φοβάμαι πως ο δεν θα μείνουμε μόνο σε αυτόν.